ASPNING


Hej Aspjaevel! Du har nu funnit den sista och viktigaste delen av EKAKS aspjakt. Detta är ett hemligt meddelande som kommer att ge dig en fördel under vår aspning. Däremot, ifall denna informationen skulle delas med någon annan så kommer du direkt att förlora ditt övertag. Så vad gör EKAK egentligen?


EKAK är Elektroteknologsektionens Kalle Anka Kommitté och våran uppgift är att sprida den store Quarl Ankas anda över både Chalmers såväl som resterande av världen. Detta gör vi bland annat genom att visa Kallefilm på stora som små arrangemang men även genom att visa upp oss så mycket som möjligt för andra sektioner på campus.


Men EKAK gör mycket mer än att bara visa kallefilm. Som PR-förening gör vi även jobb som vanliga sexmästerier och häfvföreningar brukar göra. Förutom att arrangera alla Chalmers officiella Øhlhäfv så så håller vi även Gasquer, pubar och andra festligheter, som CM vilket är Chalmersmästerskapen i fest. Dessutom har vi något väldigt viktigt som ingen annan förening har och som gör EKAK till vad det är: WRAK:en. Dessa kommer ni att stöta på både under och efter aspningen och de kommer se till att ni har det jävligt kul. Utan WRAK:en hade EKAK varit en skuggig bild av vad det är nu - EKAK hade inte varit NÅGONTING utan WRAK:en, glöm aldrig det!

Återigen, kom ihåg att detta är ett personligt meddelande som man inte delar med sig till någon annan. Lämna nu sidan och kom ihåg det de viktiga uppdrag EKAK axlar. Quack!